Firewall

pfSense er en open source firewall til virksomheder, oprettet for at erstatte kommercielle firewalls. Beskrivelse fra pfSense website:

pfSense-projektet er en gratis netværks-firewall-distribution, baseret på FreeBSD-operativsystemet med en brugerdefineret kerne og inklusive tredjeparts gratis softwarepakker for yderligere funktionalitet. pfSense-software er ved hjælp af pakkesystemet i stand til at levere den samme funktionalitet eller flere af almindelige kommercielle firewalls, uden nogen af ​​de kunstige begrænsninger. Den har med succes erstattet enhver kommerciel firewall af store navne, du kan forestille dig i adskillige installationer rundt om i verden, inklusive Check Point, Cisco PIX, Cisco ASA, Juniper, Sonicwall, Netgear, Watchguard, Astaro og mere.

pfSense-software inkluderer en webgrænseflade til konfiguration af alle inkluderede komponenter. Der er ikke behov for nogen UNIX-viden, ingen grund til at bruge kommandolinjen til noget, og ingen grund til at redigere nogen regelsæt. Brugere, der er fortrolige med kommercielle firewalls, fanger hurtigt webgrænsefladen, selvom der kan være en indlæringskurve for brugere, der ikke er fortrolige med firewalls af kommerciel kvalitet.

God at bruge I et test lab, så du kan skabe et realistisk netværks miljø til pentest/hacking.

Comments

Your email address will not be published. Website link will be deleted. We are glad you have chosen to leave a comment. Please keep in mind that all comments are moderated ccording to our privacy policy. Do NOT use keywords in the name field. Let us have a personal and meaningful conversation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »