Talis

Tails er et live system, der har til formål at bevare dit privatliv og anonymitet. Det hjælper dig til at bruge Internettet anonymt og omgå censur næsten overalt og på enhver computer, uden at efterlade  computer, uden at efterlade spor.

Der er et komplet operativsystem som der designet til at køre fra en DVD, USB-stik eller SD-kort uafhængigt af computerens operativsystem. At bruge Tails på en computer ændre ikke eller afhængig af det operativsystem der er installeret på computerne. Tail er baseret på Derbian GNU/Linux.

Tail kommer med flere installeret programmer der er præ-konfigureret med sikkerhed for øje: webbrowser, Instant messaging-klient, e-mail klient, kontorpakke, billede og lyd editor, etc.

Comments

Your email address will not be published. Website link will be deleted. We are glad you have chosen to leave a comment. Please keep in mind that all comments are moderated ccording to our privacy policy. Do NOT use keywords in the name field. Let us have a personal and meaningful conversation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »